Coachaanbod

Herken je dit?

֍ Jij bent altijd degene wie opvalt wat er fout gaat en je bent ook altijd degene die dat aan de kaak stelt. Hoe kan het toch dat anderen dat niet doen?

֍ Het lijkt wel of je de hele dag tegen de stroom moet inroeien. Mensen werken niet mee, begrijpen je niet en vinden het maar raar dat jij je zo druk maakt over van alles. Hoe kunnen zij dat niet doen?

֍ Je hebt altijd veel werk verzet, dat hoort nu eenmaal bij je. De laatste tijd lijkt het wel of het alleen maar meer en nooit minder wordt. Doodmoe word je ervan.

֍ Die verzorgers in het huis waar je zusje woont, letten ook zo slecht op. Het gaat notabene om de gezondheid van hun bewoners. Het lijkt wel of hen dat allemaal niks kan schelen. En als je er weer iets van zegt, merk je aan alles dat ze je niet serieus nemen.

֍ Ondertussen voel je je continu moe, boos en niet gewaardeerd. Je gaat zelfs twijfelen aan jezelf en krijgt steeds vaker zin om het bijltje erbij neer te gooien. Tegelijk weet je dat je dat nooit zal doen. Maar hoe kom je van dit rotgevoel af?

Hoe zou het voor je zijn als:

֍ niet alles alleen op jouw schouders rust, maar dat je ook eens op anderen kan rekenen. Dat ook anderen eens de kastanjes uit het vuur halen.

֍ je je serieus genomen voelt als je waarschuwt dat er dingen beter kunnen.

֍ als het werk weer gewoon in de dag past.

֍ het gewoon leuk is om naar je zusje te gaan. Dat je haar mee kunt nemen voor een wandeling en het alleen maar gezellig is. Dat je erop kunt vertrouwen dat het goed met haar gaat.

֍ je zin hebt in je werk, lol in je hobby’s en het leuk hebt met de mensen om je heen.

Dat is mogelijk als je kiest voor een coachtraject met mij. In dit traject van 10 weken voeren we wekelijkse coachgesprekken van een uur. Je gaat ontdekken dat je keuzemogelijkheden hebt waar je ze niet meer zag. Je gaat ervaren dat je gaandeweg je energie terugkrijgen. Je zult ontdekken dat je daarna meer ontspannen bent en het leven leuker wordt.

Aan het eind van dit traject:

֍ zie je nog steeds wat er beter kan en stel je dat nog steeds aan de kaak als je het belangrijk genoeg vindt. Doordat je daar andere methodes voor gebruikt, krijg je vaker gelijk en blijft het contact goed.

֍ heb je de stroom weer mee en bereik je doelen samen met de mensen om je heen.

֍ is het rustiger in je leven en in je hoofd doordat je veel beter kunt kiezen wat je wel en niet doet.

֍ kun je weer echt contact hebben met de mensen die er toe doen, zoals je zusje.

֍ krijg je de waardering die je verdient – en is het geen drama als dat een keertje niet gebeurt.

Als je jezelf die energie, ontspanning en dat plezier gunt, maak dan een afspraak met mij door op de button hieronder te klikken.

Dit zeggen anderen:

Werner:

Ik heb t gehele traject ervaren als prettig . Gesprekken op niveau ontsprongen uit wederzijds respect en inzet. Suzan maakt vele aantekeningen en weet op een professionele manier het traject optimaal te bewaken. Indien de reguliere zorg je vertrouwen heeft geschaad dan ben je bij Suzan als coach aan het juiste adres. Echt een aanrader.


Imelda:

Ik vind het een prettige samenwerking met jou. Je luistert heel goed wat er speelt en speelt ook zo op de situatie in. De doelen zijn realistisch die wij hebben opgesteld. Jouw begeleiding was persoonlijk, maar ook zakelijk en dit gaf mij vertrouwen in jou als persoon.


Gerda:

Je bent een lieve, warme, hartelijke vrouw die goed kan luisteren en al na een paar gesprekken weet door te dringen tot de kern. De gesprekken vond ik in het begin zeer vermoeiend, maar toen ik dit eerlijk aangaf is de frequentie van de gesprekken aangepast zodat het voor mij voor vol te houden was. Ondanks dat het door corona met videobellen moest, had ik geen gevoel van afstand. Je bent me zeer dierbaar geworden.


Jori:

Ik heb de coaching van Suzan als zeer prettig ervaren.
De reden van de coaching was mijn taak als mantelzorger voor mijn gehandicapte broer en vooral de moeilijkheden waar ik tegen aan liep. Er wordt als mantelzorger nogal wat aan je gevraagd en ik vond het moeilijk om alle zaken te overzien, zeker omdat ik ook emotioneel betrokken ben.
Door de kennis en rust van Suzan in de gesprekken die wij hebben gehad heb ik veel geleerd over hoe ik problemen aan kan pakken en dat alles bespreekbaar is ook als dit soms pijnlijk is.
Buiten het stuk mantelzorg kwamen er nog veel meer onderwerpen aan bod zoals omgaan met stress en rouwverwerking.
Ik ben Suzan ontzettend dankbaar en voel mij dankzij haar coaching en al haar inzet een nieuwe, betere versie van mijzelf. Ik heb ingezien dat het altijd goed is om te streven naar wat voor jezelf het beste is zodat je dit ook kunt geven aan je naasten.